MG Hestemassage

HESTEMASSAGE.

MG Hestemassage v/ Marie Gandrup holder Fiévre up-to-date én gang i måneden. Marie er certificeret fysiurgisk Hesteterapeut og kan udføre både Kranio Sakral Terapi, massage, ledmobilisering og laserterapi. Marie er desuden optaget på en master class overbygning til sin nuværende uddannelse.
Det er en alletiders måde at få løsnet eventuelle spændinger og ikke mindst forebyggelsen, så Fiévre altid har alle de rette forudsætninger for at yde bedst muligt under hver ridetur.

FACEBOOK

LINEMM.DK

FOTOGRAF OG WEBDESIGN.

Line er en af vores gode venner, som hjælper os en hel del med både billeder, hjemmeside og diverse andre ting, hvor vores IT-kompetencer ikke rækker. Hendes egen hjemmeside er ironisk nok “ude af drift” for nu, men på facebook er det stadig muligt at se hendes billeder. 

FACEBOOK

SD Design

EKSKLUSIVT RIDEUDSTYR.

Vi har i 2018 indgået et samarbejde med SD Design omkring særligt Richelieus Fiévre d’Or, men også Shulay Gold Fever, som model for firmaet.
Der er her tale om dansk design til både hest og rytter og en virksomhed med en stor passion bag hvert enkelt produkt. SD Design forhandles i over 17 lande. Vi er super glade for dette samarbejde, og ser frem til endnu flere gode photoshoots i 2019.

FACEBOOK
HJEMMESIDE

SIMII PHOTOGRAPHY

FOTOGRAF.

Vores gode ven Simone står bag “Simii Photography”, som sponsorerer os med billeder og video. Simone kan hyres til begge dele; særligt hendes hestevideoer er utroligt eksklusive, og vi kan kun anbefale hende, hvis man ønsker en salgs- eller promotion video og/eller billeder med blikfang. Ikke nok med at Simone kan bestilles til opgaver i hele landet; hun tager jævnligt ud på opgaver i hele verdenen – fra Mørkøv til Dubai!

FACEBOOK
HJEMMESIDE

Interhorse

Rideudstyr.

Interhorse, rideudstyrsgrossist.

 

Pederslund Interhorse er en veletableret grossistvirksomhed med over 20 år på det danske rideudstyrsmarked. I 2017 skiftede virksomheden hænder, og ejes idag af Louise og Thomas Kvistgaard, der selv har mange års erfaring indenfor rideudstyrsindustrien. Det er med Thomas og Louise, at Richelieu Horses har indgået samarbejde.

FACEBOOK
HJEMMESIDE